Brinkmanns briks podcast

Brinkmanns briks | DR LYD

Brinkmanns briks. Vi mennesker er mystiske, mærkelige og forunderlige størrelser. Som professor i psykologi har jeg med undren og nysgerrighed undersøgt, …

Brinkmanns briks on Apple Podcasts

I Brinkmanns briks zoomer jeg ind på tidens herskende tendenser og idéer. Er jeg god nok? Må jeg godt være bange for mørket? Findes der…

Vi mennesker er mystiske, mærkelige og forunderlige størrelser. Som professor i psykologi har jeg med undren og nysgerrighed undersøgt, hvorfor vi gør, som vi gør. I Brinkmanns briks zoomer jeg ind på tidens herskende tendenser og idéer. Er jeg god nok? Må jeg godt være bange for mørket? Findes der…

Lytte til Brinkmanns briks Podcast

Brinkmanns briks. DR. Vi mennesker er mystiske, mærkelige og forunderlige størrelser. Som professor i psykologi har jeg med undren og nysgerrighed undersøgt …

Brinkmanns briks on Spotify

Brinkmanns briks | Podcast on Spotify

Listen to Brinkmanns briks on Spotify. Vi mennesker er mystiske, mærkelige og forunderlige størrelser. Som professor i psykologi har jeg med undren og …

Listen to Brinkmanns briks on Spotify.

Brinkmanns briks | Lyt her – Podcast24.dk

Brinkmanns briks | Lyt her

Brinkmanns briks. En podcast af: DR Spil nyeste. Vi mennesker er mystiske, mærkelige og forunderlige størrelser. Som professor i psykologi har jeg med …

Vi mennesker er mystiske, mærkelige og forunderlige størrelser. Som professor i psykologi har jeg med undren og nysgerrighed undersøgt, h…

Brinkmanns briks – Podcast – Podtail

Brinkmanns briks – Podcast – Podtail

Brinkmanns briks. DR. Samfund & kultur. Vi mennesker er mystiske, mærkelige og forunderlige størrelser. Som professor i psykologi har jeg med …

Vi mennesker er mystiske, mærkelige og forunderlige størrelser. Som professor i psykologi har jeg med undren og nysgerrighed undersøgt, hvorfor vi gør, som vi gør. I Brinkmanns briks zoomer jeg ind på tidens herskende tendenser og idéer. Er jeg god nok? Må jeg godt være bange for mørket? Findes der noget større end mig selv? Vært: Svend Brinkmann.– Lyt til Brinkmanns briks øjeblikkeligt på din tablet, telefon eller browser – download ikke nødvendigt.

Brinkmanns briks – Podimo

Brinkmanns briks

I Brinkmanns briks zoomer jeg ind på tidens herskende tendenser og idéer. Er jeg god nok? … Vært: Svend Brinkmann. … Brinkmanns briks – podcast.

Vi mennesker er mystiske, mærkelige og forunderlige størrelser. Som professor i psykologi har jeg med undren og nysgerrighed undersøgt, hvorfor vi gør, som vi gør. I Brinkmanns briks zoomer jeg ind på tidens herskende tendenser og idéer. Er jeg god nok? Må jeg godt være bange for mørket? Findes der noget større end mig selv?Vært: Svend Brinkmann.

Brinkmanns briks | 239 kommentarer – LinkedIn

Svend Brinkmann på LinkedIn: Brinkmanns briks | 239 kommentarer

Her i efteråret vil vi stille skarpt på arbejdslivet i Brinkmanns briks. … understøtte denne mulighed for at lave radio/podcast om psykologi og samfund, …

Her i efteråret vil vi stille skarpt på arbejdslivet i Brinkmanns briks. Vi begynder i dag med det overordnede tema om arbejde og mening, og så zoomer vi ind… | 239 kommentarer på LinkedIn

Brinkmanns briks – Danske Podcasts

Brinkmanns briks – Danske Podcasts

Brinkmanns briks. DR. Apple Podcasts Logo Danmark. Trophy icon 34. Apple Podcasts Logo Danmark. Trophy icon 57. Vi mennesker er mystiske, mærkelige og …

Vi mennesker er mystiske, mærkelige og forunderlige størrelser.

Keywords: brinkmanns briks podcast, podcast svend brinkmann, podcast brinkmann, brinkmann podcast