Fælgrens biltema

Fælgrens – Biltema.dk

Skånsom og effektiv fælgrens. En syrefri blanding som reagerer med snavset og ændrer farve, når dette er opløst. Snavset spules herefter af.

Fælgrens

Fælgrens – Plejeprodukter til vedligehold af din bil – Biltema

Fælgrens – Plejeprodukter til vedligehold af din bil – Biltema.dk

Biologisk let nedbrydelig fælgrens, som effektivt løsner fastgroet snavs og bremsestøv. Egnet til lakerede aluminiumfælge og stålfælge. Bør ikke anvendes på …

Hos Biltema har vi en lang række af produkter til pleje og vedligehold af bilen. Her finder du vores fælgrens, dækpolish og fælgvoks – altid til lave priser

Fælgrens Oxid Premium – Biltema.dk

Effektiv og drøj fælgrens i gelform, som ikke løber af fælgen. Virker inden for 60 s. Opløser hårdt fastsiddende snavs, fedt og bremsestøv. 750 ml.

Fælgrens Oxid Premium

Fælgrens Proline, 700 ml – Biltema.dk

Rensesvamp, 5 stk. 1690. Rensesvamp, 5 stk. 36-9292. FÆLGRENS …

Effektivt rengøringsmiddel til fælge og hjulkapsler af stål, aluminium og plast. Fjerner fastsiddende, fedtet og olieret snavs, vejsalt, bremsestøv, oxid m.m. Midlet bliver rødt, når det reagerer med bremsestøvet på fælgene. Farlig ved indtagelse. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Opbevares utilgængeligt for børn. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten.Bær beskyttelseshandsker. VED KONTAKT MED HUDEN: Vask med rigeligt vand. Indholdet/beholderen bortskaffes i overensstemmelse med nationale regler.Sammensætning:

Fælgrens, 500 ml – Biltema.dk

Skånsom og effektiv fælgrens. En syrefri blanding som reagerer med snavset og ændrer farve, når dette er opløst. Snavset spules herefter af. Til alle typer fælge.

Fælgrens, Bio – Biltema.dk

Fælgrens, Bio

Fælgrens GEL Premium – Biltema.dk

Fælgrens GEL Premium

Fælgvoks – Biltema.dk

Fælgvoks

Dækglans, 500 ml – Biltema.dk

Silikonefrit glansmiddel til brug på udvendige dele af gummi, f.eks. dæksider og kofangere. Også til bilmåtter af gummi. Forhindrer revnedannelse i gummiet. Sprøjtes nemt på, og genskaber overfladens farve og glans. Indeholder 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-on [EF nr. 247-500-7], blanding (3:1) med 2-methyl-2H-isothiazol-3-on [EF nr. 220-239-6]. Kan udløse allergisk reaktion. Opbevares utilgængeligt for børn. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Indholdet/beholderen bortskaffes i overensstemmelse med nationale regler.

Fælgbørste – Biltema.dk

Fælgbørste med børste af polypropylen til nem og effektiv rengøring af bilens letmetalfælge. Ergonomisk håndtag, som giver et godt greb.

Keywords: fælgrens biltema