Fænøsund restaurant menu

Spisested i Middelfart i smukke omgivelser

Spisested i Middelfart i smukke omgivelser | Restaurant Fænøsund

Få en smagsoplevelse i særklasse hos Restaurant Fænøsund. Book et bord online. … Det er intet problem at ønske sin menu vegetarisk.

Spisested i Middelfart i hyggelige omgivelser. Få en smagsoplevelse i særklasse hos Restaurant Fænøsund. Book et bord online.

Frokost menu – Middelfart – Restaurant Fænøsund

Frokost restaurant i Middelfart i idylliske omgivelser

Vores restaurant er placeret direkte ud til det smukke hav i Middelfart, og frokost menuen består af en masse fantastiske retter.

Frokost restaurant i Middelfart med udsigt til Fænøsund. Book et bord til den hyggeligste restaurant i Middelfart.

Fænøsund | Restaurant med smuk havudsigt i Middelfart

Vores restaurant er indrettet i hyggelig badehotel-stil, hvor man om aftenen kan få en gastronomisk oplevelse med vores sæsonmenu eller a la carte kort.

Restaurant eksisterende siden 1921 beliggende ud til havet laver gastronomisk lækkert mad. Lokaler og facilitet til events og møder.

Restaurant Fænøsund Middelfart – Dagens Menu

Restaurant Fænøsund Se menukort og åbningstider. Bestil Take Away udbringning eller bord. Bestil direkte fra Restaurant Fænøsund Middelfart og spar penge.

Restaurant Fænøsund Marina Middelfart – Dagens Menu

Fænøsund Marina Se menukort og åbningstider. Bestil bord. Bestil direkte fra Fænøsund Marina Middelfart og spar penge. Østre Hougvej 116 Middelfart 5500.

Restaurant Fænøsund | Middelfart – Facebook

Restaurant Fænøsund, Middelfart, Denmark. … Vi byder indenfor i vores hyggelige restaurant i… … Se vores menu og bestil bord via vores hjemmmeside:

Restaurant Fænøsund, Middelfart: se menuen, anmeldelser …

Restaurant Fænøsund, Middelfart: Gennemse menuen, læs mere om 6317 anmeldelser af slurpy brugere med en vurdering på 86/100 og tjek priser.

Restaurant Fænøsund | Middelfart – VisitMiddelfart

Restaurant Fænøsund | Middelfart

Oplev bæltet og et dejligt måltid – lige i vandkanten. Restauranten serverer gourmetmad med udsigt til smukke Fænø; danske klassikere til frokost og moderne …

Med udsigt til det idylliske og maleriske Fænø og sundet, kommer man med ét helt ned i gear og kan nyde et roligt måltid med danske klassikere til frokost og moderne gastronomi om aftenen.

Restaurant Fænøsund, Middelfart – Restaurantanmeldelser

Restaurant Fænøsund, Middelfart – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restaurant Fænøsund, Middelfart: Se 247 objektive anmeldelser af Restaurant Fænøsund, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr.

Restaurant Fænøsund, Middelfart: Se 247 objektive anmeldelser af Restaurant Fænøsund, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 6 af 44 restauranter i Middelfart.

Keywords: fænøsund restaurant menu, restaurant fænøsund menu