Guide til Butikker i Odder: Meny, Kvickly, Lidl – Åbningstider og Mad Ud af Huset on Odder Parkhotel

Hvis du er på udkig efter gode shoppingmuligheder eller mad ud af huset i Odder, så er der flere butikker, der kan opfylde dine behov. I denne guide vil vi udforske tre af de mest populære butikker i Odder: Meny, Kvickly og Lidl. Vi vil også se på åbningstiderne for Lidl samt muligheden for mad ud af huset på Odder Parkhotel.

Meny Odder

Meny er en af Danmarks førende supermarkedskæder. I Odder kan du finde Meny på Østerbrogade 4. Butikken tilbyder et bredt udvalg af dagligvarer, fersk kød, frugt og grøntsager samt et stort udvalg af mejeriprodukter. Du finder også et velassorteret bageri og et stort udvalg af økologiske produkter.

Åbningstider for Meny Odder:

  • Mandag-fredag: 8:00-20:00
  • Lørdag-søndag: 8:00-18:00

Kvickly Odder

Kvickly er en anden populær butik i Odder og ligger på Nørregade 4. Her kan du finde alt, hvad du har brug for til din daglige husholdning. Fra frisk frugt og grøntsager til ost, kød og friskbagt brød. Kvickly tilbyder også et bredt udvalg af vin og spiritus samt en delikatesseafdeling, hvor du kan finde lækre specialiteter.

Mad Ud af Huset fra Kvickly Odder:

Hvis du ønsker lækker mad ud af huset til en fest eller en særlig begivenhed, kan Kvickly Odder også hjælpe. Du kan bestille alt fra smørrebrød til tapas eller buffet. Deres dygtige kokke sørger for, at du får serveret velsmagende og frisklavet mad til din fest.

Åbningstider for Kvickly Odder:

  • Mandag-fredag: 8:00-20:00
  • Lørdag-søndag: 8:00-18:00

Lidl Odder

Lidl er en discountbutik med et bredt udvalg af dagligvarer til konkurrencedygtige priser. I Odder finder du Lidl på Østermarken 7. Her kan du finde alt fra frisk frugt og grøntsager til kød, mejeriprodukter og kolonialvarer. Lidl er også kendt for at have et stort udvalg af tyske specialiteter.

Åbningstider for Lidl Odder:

  • Mandag-fredag: 8:00-21:00
  • Lørdag-søndag: 8:00-18:00

Mad Ud af Huset på Odder Parkhotel

Hvis du er på besøg i Odder og leder efter mad ud af huset, kan Odder Parkhotel være et godt valg. Parkhotellet tilbyder catering-løsninger til både private og virksomheder. Du kan vælge mellem forskellige menuer og buffetmuligheder. Maden er tilberedt af deres erfarne kokke og kan afhentes eller leveres til din foretrukne adresse. En fantastisk mulighed, hvis du ønsker at forkæle dig selv eller dine gæster.

Som du kan se, er der flere muligheder for butikker og mad ud af huset i Odder. Uanset om du leder efter dagligvarer, specialiteter eller en festmiddag, så har Odder et bredt udvalg at byde på. Besøg Meny, Kvickly og Lidl for at finde dine favoritter og få en god shoppingoplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg finde Meny i Odder?

Meny Odder ligger på [adresse].

Hvilke butikker findes der i Odder?

I Odder kan du finde forskellige butikker, herunder Meny, Kvickly, Lidl og mange flere.

Hvad tilbyder Kvickly Odder i forhold til mad ud af huset?

Kvickly Odder tilbyder mad ud af huset, hvor du kan vælge mellem forskellige retter og menuer.

Hvad er Lidl Odder’s åbningstider?

Lidl Odder har åbent [åbningstider].

Hvilke åbningstider har Lidl i Odder?

Lidl i Odder har åbent [åbningstider].

Hvor kan jeg købe mad ud af huset i Odder?

Du kan købe mad ud af huset i Odder fra forskellige steder som Kvickly Odder og Meny Odder.

Hvilke menuer tilbyder Odder Parkhotel?

Odder Parkhotel tilbyder forskellige menuer, herunder [menuer].

Hvor kan jeg finde information om meny i Odder?

Du kan finde information om Meny i Odder på deres hjemmeside eller ved at kontakte butikken direkte.

Hvilke muligheder er der for mad ud af huset i Odder?

I Odder er der forskellige muligheder for mad ud af huset, herunder Kvickly Odder, Meny Odder og andre cateringtjenester.

Hvordan kan jeg finde Lidl åbningstider i Odder?

Du kan finde Lidl Odder’s åbningstider på deres hjemmeside eller ved at kontakte butikken direkte.

Artiklen Guide til Butikker i Odder: Meny, Kvickly, Lidl – Åbningstider og Mad Ud af Huset on Odder Parkhotel har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 14 anmeldelser