Røgeovn biltema

Røgning og røgeovne | Se vores røgetønder her – Biltema.dk

Lær din ovn at kende – Inden du kaster fisketurens fangst eller andet kød i din nye røgeovn, er det en god ide først at lære den at kende.

Til dig som nørder madlavningen en smule. En røgeovn er til dig som vil have ekstra smagsmuligheder. Test vores lave priser på alt til røgning lige her.

Rygetønde med grill – Biltema.dk

Annoncer med Rygeovn på DBA. Stort udvalg af Rygeovn til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Vertikal rygeovn til hjemmebrug, der også fungerer som grill. Stabil med to kamre, to røgluger og forkromede riste. Termometer og indstillelig ventilationsluge i låget. Fyres op med kul eller briketter.  Rum til rygning, kogning, grilning og ophængning af f.eks. mindre pølser eller fisk. Af pulverlakeret stål, 0,8 mm. Volumen kul/vandskål: 4,5 liter. Luger: (L) 14 x (B) 12 x (H) 0,4 cm. Grillflade: Ø 38 cm. Grillhøjde: 35-36 cm. Totalmål: Ø 44 cm. Højde: 88 cm.

Røgeboks – Biltema.dk

En perfekt løsning for den, der vil røge fisk eller kød selv. Denne røgboks består af boks, dråbefanger og låg af rustfrit stål. Dobbelte forkromede riste til røgning i to lag. I låget er der justerbar ventilation. To spritbrændere medfølger. Dimensioner: (L) 43 x (B) 27 x (H) 20 cm. Vægt: 3,3 kg.

Sådan laver du lækre røgvarer – Biltema.dk

Amatørgastronomer er konstant på jagt efter nye køkkentrends, hvilket har fået efterspørgslen på røgeovne til at stige, Læs mere her

Tøndegrill med røgeovn – Biltema.dk

Tøndegrill med røgeovn

Røgeboks – Biltema.dk

Stilfuld og praktisk røgeboks, der kan bruges til alle kul- og gasgrill. Fyld boksen efter smag og behag med røgflis, krydderier m.m. Sæt låget på, og placer boksen på gløderne. Nu har du forvandlet grillen til en røgeovn! Fremstillet af rustfrit stål. Størrelse: (L) 21 x (B) 13 x (H) 3,5 cm.

Røgspåner af elletræ, 500 g – Biltema.dk

3-8 mm store spåner af elletræ. For bedste resultat og smag i din røgeovn.

Kombigrill – Biltema.dk

Inkluderer gasgrill, kulgrill, rygeovn og kogeplade. Høj kvalitet med tyk plade, støbejernsrist og fine detaljer. Tre gasbrændere og en kogeplade (gas) samt flade til kulgrillning. Kuldelen har hæve-/sænkbar kulflade, som gør det lettere at styre varmen. Den ene side er forsynet med en rygeovn, der giver yderligere kulinariske muligheder. Termometre i lågene. Piezotænding. OBS! Slange og regulator er ikke inkluderet.

Find Rygeovn på DBA – køb og salg af nyt og brugt

Keywords: røgeovn biltema, rygeovn biltema