Smuk og dejlig tekst

Smuk og dejlig – Højskolesangbogen

Smuk og dejlig

Både tekst og melodi rummer de modsatrettede følelser, der kan opstå i mødet med et andet menneske. Tiltrækning, fascination og frygten for at blive såret går …

Anne Linnet skrev sangen og udgav den med bandet Shit og Chanel, der opnåede stor popularitet i 1970’erne. Både tekst og melodi rummer de modsatrettede følelser, der kan opstå i mødet med et andet menneske. Tiltrækning, fascination og frygten for at blive såret går hånd i hånd og kan skabe forvirring. Anne Linnet mestrer at indfange netop de mangefacetterede følelser på en enkel måde i sine sange.

Smuk og dejlig – Fest ABC

Smuk og dejlig

Melodi: Anne Linnet – Tekst: Anne Linnet Jeg gik ind til byen for at kigge efter dig, pluds’lig stod du der i mængden, og smilede til mig.

Shit & Chalou – Smuk Og Dejlig Lyrics – Genius

Shit & Chalou – Smuk Og Dejlig Lyrics | Genius Lyrics

Smuk Og Dejlig Lyrics: Jeg gik ind til byen for at kigge efter dig / Pludselig stod du der i mængden og smilede til mig, hm-mh-mh / Ja, alle folk ka’ se det …

Smuk Og Dejlig Lyrics: Jeg gik ind til byen for at kigge efter dig / Pludselig stod du der i mængden og smilede til mig, hm-mh-mh / Ja, alle folk ka’ se det straks – du er så smuk og dejlig / Dine øjne

smuk og dejlig – Musik og tekst

Jeg gik ind til byen for at kigge efter dig, pludselig stod du der i mængden, og smilede til mig. Ja, alle folk ka´ se det straks, du er så smuk og dejlig.

Anne Linnet – Smuk og Dejlig Lyrics – Musixmatch

26. jul. 2022 — Lyrics for Smuk og Dejlig by Anne Linnet. Jeg gik ind til byen for at kigge efter dig Pludselig stod du der i mængden Og smilede til…

Smuk og dejlig Songtext von Anne Linnet

Smuk og dejlig Songtext von Anne Linnet mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf Songtexte.com.

Smuk Og Dejlig Lyrics – Annet Linnet

Annet Linnet – Smuk Og Dejlig Lyrics

Smuk Og Dejlig lyrics: Jeg gik ind til byen for at kigge efter dig, Pluds’lig stod du der I’mængden, og smilede til mig.

Smuk Og Dejlig lyrics: Jeg gik ind til byen for at kigge efter dig, Pluds'lig stod du der I'mængden, og smilede til mig. Ja, alle folk ka' se det straks, du er så smuk og dejlig, Dine øjne skinner, du

“SMUK OG DEJLIG” LYRICS by ANNE LINNET – FlashLyrics

“SMUK OG DEJLIG” LYRICS by ANNE LINNET: Jeg gik ind til…

Smuk og dejlig Lyrics. Jeg gik ind til byen for at kigge efter dig, pludselig stod du der i mængden, og smilede til mig. Ja, alle folk ka´ se det straks, …

SMUK OG DEJLIG LYRICS by ANNE LINNET: Jeg gik ind til byen for at kigge efter dig, / pludselig s…

Keywords: smuk og dejlig tekst