Lær at kende forskel på de forskellige softguns

Er du begyndt at blive interesseret i softguns? Så har du måske hørt om både M4-, M16– og M15-softguns? De tre modeller har nogle fællestræk, når det kommer til både udseende, magasin, batteri og tilbehør. 

De er også alle baseret på og designet efter den amerikanske M16-riffel. En M16-riffel er en taktisk militærriffel, som blev udviklet i 1960’erne af det amerikanske firma Colt. Men hvad er så forskellen på dem?

Hvad er M4-softguns?

Når det kommer til M4-modellen, så er det en letvægtsriffel. Den er designet til at være modulær, pålidelig samt præcis og anvendes i hele verden af både militære enheder og politistyrker. En M4-softgun er for det meste kortere end en M16-softgun. Det gør den manøvredygtig og let at håndtere.

M4-softguns findes i forskellige størrelser og med forskellig vægt. Derudover er deres funktioner afhængig af, hvem der er producenten og så selve modellen. Der findes eksempelvis M4-softguns med ekstra funktioner. Disse ekstra funktioner kan være justerbare hop-up-systemer og udskiftelige skæfter, greb og lyddæmpere. 

Værd at vide om M15-softguns

En M15-softgun er en populær model, som er god til både nybegyndere og de mere erfarne airsoftspillere. Denne model fremstilles af flere forskellige brands, hvilket gør, at den findes i flere varianter. Typisk er denne model udstyret med en hop-up-enhed. Denne hop-up-enhed hjælper dig med at øge kuglens rækkevidde og præcision. 

Få mere kendskab til M16-softguns 

M16-softguns er tungere, men mere stabile. De er ofte elektrisk drevet og kan skyde med høj hastighed og nøjagtighed. Disse softguns kan variere i størrelse, vægt og funktioner alt efter, hvilken producent der står bag.