Pas godt på dine BMW-fælge

BMW-fælge er kendt for deres kvalitet og lækre udtryk. Som BMW-ejer ønsker du naturligvis at holde dine originale BMW-fælge i bedst mulig stand. Vedligeholdelse af fælgene er afgørende for at sikre deres lange levetid og bevare deres appel.

Regelmæssig rengøring

Det er vigtigt at rengøre dine fælge regelmæssigt for at fjerne støv, snavs og andre forurenende stoffer, der kan skade overfladen. Brug en skånsom fælgrensningsspray eller en mild sæbeopløsning sammen med en blød børste eller en svamp til at rense fælgene.

Undgå at bruge skurrende eller hårde rengøringsredskaber, da de kan ridse eller beskadige fælgene.

Undgå højtryksrensere

Selvom højtryksrensere er gode til rengøring af mange områder på dit hjem, bør du undgå at bruge dem direkte på fælgene. Det høje tryk og vandstrålen kan beskadige overfladen og føre til rust.

Brug i stedet en lavtryksrensning eller en almindelig vandslange til at skylle fælgene af.

Pas på kemiske stoffer

Vær forsigtig med at bruge direkte kontakt mellem fælgene og kemiske stoffer som syreholdige rengøringsmidler eller bremsevæske. Stofferne kan ætse og beskadige fælgens overflade.

Hvis du ved et uheld spilder kemikalier på fælgene, skal du skylle dem grundigt med vand med det samme.

Løbende overvågning

Lav regelmæssige syn af dine fælge for at opdage eventuelle tegn på skader eller slitage. Hold øje med revner, buler eller misfarvning, da det kan være tegn på større problemer.

Hvis du opdager sådan problemer, bør du kontakte en professionel for at få dem vurderet og repareret.

Sikker opbevaring

Hvis du skifter til vinterhjul eller på anden måde fjerner dine originale fælge fra bilen, er det vigtigt at opbevare dem rigtigt. Rengør fælgene grundigt, tør dem af og opbevar dem på et køligt og tørt sted, væk fra direkte sollys.

Brug fælgposer eller dækposer til at beskytte dem mod støv og ridser.